HU szerverek

A Travianban az mh-k, adminoknak írt "kedves" levelek olvashatóak itt

HU szerverek

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:43

Nos akkor kezdem egy göngyszemmel..:)
természetesen alulról felfele kell olvasni..:)

------
amit én csinálok az fenyegetés

udv,

nos amennyiben te sertegetsz....

mh

te most gunyulótsz bazd meg?

juj

mh

csak szerinted le foglak igázni

udv,

ahogy gondolod.. de van egy rossz hirem... a multihunter nem tamadhato...

egyebkent tolem a bolcsiben is lehettetek egyutt, sot akar ikrek is lehettek, nem erdekel.

mh

__________de igen is van mert ő a legjobb bárátom és ammelet egy kánban vagyunk és ozstálytársak is vagyunk és az ovodában csoport társak is voltunk sajnállak de meg kell tegyem__
Multihunter írás:

udv,

ez csak rajuk es ram tartozik mivel vadolom oket... rad nem. semmi kozod hozza...

es fogd vissza magad... eddig turelmes voltam, de a turlemem veges..

mh

_______h áron és yu-gi-oh gx a bárátaim te meg azért okolod mert oja köveetek el amit nem is csináltak ezért most ki kell nyirjalak _____
Multihunter írás:
udv,

nos.. ugyan nem tudom ki lehet a baratod.. ha van olyan egyaltalan.. talan ha betartana a szabalyokat, nem lenne bajban..

mh

mi a bajod barátom most miattad szív te baromarcú

udv,

neked is kellemes napot kivanok...

mh

bazdmeg úgy leostromollak hogy még a faszod is felfog állni
te kiss sajtot reszelő sittes köcsög
darkone
Adminisztrátor

Re: HU szerverek

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:44

feladó:###########
kösz h letiltottál má ugyis kis függöségem alakult ki remélem az a faszszopo geci is megkapja eccer ami neki jár meg azt is remélem hogy ha találkozok veled az utcán ugy öszeverhetlek hogy megbánod hogy valaha számítogéphez értél tudtad hogy anyádék is csak azért járnak állatkertbe hogy megdobálják a golyát ami hozott? amugy ez egy szar gém nem is lehet nyeri meg aki erösebb nálad a földbe tipor mindig és még röhög is rajtad ha má káromkodásért kizártok akkor abbol is látszik mien szánalmas liberális majmok vagytok akik magukra veszik az ilyen sértegetéseket amugy ha megdöglesz elmegyek a temetésedre (lehugyozni a sírodat) bocs h ilyen hoszót irok de épp tul sok buzám van és mindjár lerabol megint az a faszszopo ugyhogy ideges vagyok:D kb enyi elöre is köszi a megértést
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:45

Taps a buziknak! Szia főbuzi!

Gondolom, te vagy itt a főbuzi a "homokozóban", ezért neked írok, merta kedves kis népművészeti agyagedény, alias köcsög barátod, le akartörölni a hadszíntérről. Sebaj, lehet, hogy éppen téged kúrt seggbe, ésefeletti örömében támadt neki a nagyvilágnak, kihasználva azt ahelyzeti előnyt, hogy ő fél évvel korábban lépett be ebbe a játékba.

Pusztán csak emiatt erősebb, nem az esze miatt, de sebaj. Írtam nekiegy levelet, remélem közösen fogjátok egymás faszát, és a "homokozóban"teszitek magatokévá, ti buzik.

Idézem:

Gondolom, te cigány vagy, hogy szakadt volna anyádba a fejed. Azokélnek putriban ilyen barbár, romboló módon. Nem baj, én törlök, ésnyugodtan felírhatsz a listádra. Ennél jobbat sose élvezz, azt kívánom,még az ágyban sem. Puszi.

Egyébként megjegyzem a buzi cigány a legjobb párosítás. Tetszik. Ezekvagytok ti. Gyenge kis pöcsök, akik képtelenek egy nőt megkúrni. Hátélvezzétek ki egymást.

Még annyi, hogy ne feletsd el közzé tenni a levelemet a klánotok fórumján, hadd röhögjön mindenki. Persze saját magán.
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:46

Hogy bizonyítsam be, hogy nem az a korabeli vagyok, mint aminek gondolsz seggfej! Mersz lakcímet cserélni, h szétüssem az arcod! Rászánok egy napot, és nem játszok!
Ostoba gyökér!
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:46

5 falum van és te nem tudod megakadájozni, hogy csaljak.
Egy rohadt tetves pitiáner geci vagy.Kúrna seggbe téged a ló.
Kurva anyád, tetves faszú apádat szopd le nem tiltasz ki úgyse, kiírtom a családodat, te rohadt tetves gennyesfaszú taknyos kölyök kúrd szét anyádat.
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:47

Megbaszlak anyáddal együtt Te kis köcsög falusi paraszt. Látszik kis rohadék surmó vagy a kurva anyádat, szétbaszlak Te kis köcsög anyáddal együtt
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:48

valoszinu 1 kispocsü kancso vagy. tegnap biztos voltál a felvonulason ,elvertek utana mi? Mert en vertem a buzikat te kiscsaj,biztos akkora mint 1 öngyujto,tudod a labad közt az a valami amit eltakar a ször!
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: darkone » 2010.05.14. 15:49

amiért egyszer lezárolta ha még egyszer meg mered teeni orba szájba szekxuállak. és utána betömöm a kakilodat. majd kiverem a tiedet és adigg adagolom a szádba mig meg nem fülladsz te mocsokos buzieráns pina
darkone
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Rob » 2010.07.17. 10:21

Szereti a Tik a meggyet:

RE^12: nincs cím
ma
11:19:09
basszus a bunkót neked szántam nem magamnak arra hogy rendes ugy jársz ide mint ha kötelező lenne miről beszélsz?és akkor minek tőled bocsánatot kérnem?na látom elég beteg vagy travián függő kis fasz na járjál rabolni leszarom beteg kis fasz élőben kíváncsi lennék rád akkor is ilyen kis köcsog lennél-e miután asszonyt csinálnék a szádból a kezed meg eltördelném kis buzi leszophatod magad gépfüggő kis geci

Te írtad, h bunkó voltál. Gondoltam segítek könnyíteni a lelkiismereteden...

akkor mi a fasznak kell bocsánatot kérnem?magyarázd már el légyszives mert nem értelek

Persze.

rendben ahogy érzed bocsánatot kértem folytatod a támadásokat?

Nem leszünk szövetségesek.

nézd az első támadásnál raboltál a többinél nem de ne ezen legyen hangsúly nem szeretnék ellenséget sőt talán szövetséget is köthetünk lehetek a segítségedre is egyszer de ez eléggé nevetségesnek látszikinkább én szorulok szorulnék rád

Nem fejlődsz. Hmmm. Akkor tényleg semmi értelme?

hát már picit az voltál hogy 20-percenként támadgatsz de rendben bocsánatot kérek nem vagy bunkó csak kérlek ezt fejezd be ezt mert semmi értelme mivel te nem rabolsz én meg nem fejlődöm még jól is jöhetünk egymásnak

Te mondtad, h átmentél bunkóságba, h rejtesz midnent.

rendben kérek de mond el miért is?mert nem tudom de ha hibáztam és elmondod természetesen bocsánatot kérek

Ja. Akkor kérj bocsánatot.

Szia nem látod hogy nem viszel semmit?miért erőlködsz?ez már picit átmegy bunkóságba már ne is haragudj
Rob

Vissza: Érdekes levelezések